HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

ÉBRESZTŐ BLOGGEREK!

2010.07.05. 08:30 Artaban

 

Zseniális húzások egész sorozatával elküldtek bennünket borsót hányni! Mi meg sorozatosan beszoptuk. Mondom ezt úgy, hogy helyes, hogy a hülyeséget nem hagyjuk szó nélkül!
o      Tömjén Zsót keresztje, ami nem feszület…
o      Hoffman Rózsa nevét a köztudatba beleégető helyreigazítás kérelem.
o      És a legszebb!
A kifüggesztés, mint kormányrendelet!
 
Na, akkor vágjunk bele!
 
Határozott véleményem, hogy nagy jó uraink minden elkövetett baromságuk ellenére eszköznek használnak bennünket. Igaz, nagyon elkúrják, mert a bloggerek már túl nagy közönség előtt fejtik ki álláspontjukat, túl nagy közérdeklődés kíséri tevékenységüket!
 
Egy poszthoz kerestem anyagot. Eközben tévedtem el a közlönyök.hu oldalra. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy csak júniusban 22 Magyar Közlöny lapszámot adtak ki.

És ez mind, mind tele jogszabályokkal, rendelet módosításokkal, közleményekkel! Nézzetek bele, érdemes!
 
Tehát kedves bloggerek! Ne szopjunk tovább csöndben! Írjatok! De ne higgyétek el, hogy amit elétek tesznek, csak az létezik!
 
A háttérben folyik a bebetonozás! Sokkal komolyabban, mint ami nyilvánosságra kerül!
 
Tudom, kevesen tudják értelmezni a megjelent jogi hátteret. De nincs más választás, többet kell dolgozni, tájékozottabbnak kell lenni, és nem szabad megelégednünk az elénk tett „szenzációkkal”!
 
Mert a baj nem kevés, a baj egyre nagyobb!
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: felhívás magyar közlöny dömping hoffmann rózsa törvényhozási

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr422129573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása