HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Gyilkosok!

2010.08.05. 08:00 Artaban

 

Tizennégy napon belül kettő rendőrgyilkosság történt.
 

 Az első esetben az elkövető eltaposta a szolgálatot teljesítő egyenruhást.

Sokan megírták az elkövető előéletét, azt, hogy máskor is agresszivitásával tűnt ki. Természetesen a rendőr hátramaradt szeretteivel mindenki együtt érzett!
Ma egyszerűen lelőtték a rendőrt és az igazoltatott személygépkocsi két utasát. Korai lenne a távolból találgatni az okokat. A bulvár hiénák úgyis megteszik, lehet, már holnap találkozhatunk kitalált, vagy valós szenzációikkal.
 
Mint ahogyan két parlamenti párt közétett véleményét is megismerhettük ma. Sajnos.

Kell ez gyerekek? Úgy gondoljátok, hogy az első döbbeneten túl ezekkel a megszólalásokkal magatokon segítettek?

 

Nincs a holdudvarban egyetlen hülye hétköznapi ember, aki szólna: ezt most nem kell! Ezt most nem szabad!

 

Nincs aki szólna, hogy kössetek bele másba, még érdekesek is lehettek?

Nem érzitek, nem tudjátok, mekkora felelősség MOST megszólalni ez ügyben?

Az sem menti fölösleges megszólalásotokat, amit a mindenki által tisztelt belügyminisztérium vágott a képetekbe, lenyűgöző intellektualitásról téve bizonyságot, akár a pártjaitok nevében megszólalók!
Mert mondjuk ki őszintén,most még visszafogott volt ő is. Lesz még olyan, amikor nemes egyszerűséggel közli, hogy pofádat befogod!
 
A klaviatúrát csendes tombolásom közepette nem vettem volna elő, ha nem olvasok egy olyan írást, amit el kell minél több embernek olvasni.
Itt tehetik, érdemes!

 

 
 
 
 

 

4 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr422199453

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alsóörsi gyilkosság: homoszexuális dráma? 2010.08.05. 14:21:03

Az áldozatot és a tettest is jól ismerő személyek azt állítják, szerelemféltés volt az oka az alsóörsi rendőrgyilkosságnak: a főtörzsőrmester és a gyilkos között szerelmi kapcsolat állt fent, ami azonban rövid ideje megromlott.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sületlenke 2010.08.11. 14:34:43

Jó poszt, osztom a felháborodásodat. Szerintem is mindenkinek - politikusnak, szervezetnek és a társadalomnak, mint egyének közösségének mélyen magába kellene néznie, hogyan jutottunk idáig. Kinek-minek mekkora a felelősssége ebben az egészben.
off: a másik blogon írt kommenthez:
Alapesetben mindkét figurát kóros esetnek gondolom, közös nagy hozzájárulással ahhoz a mentális-erkölcsi-és gazdasági nihilhez, amiben vagyunk. Tehát nem védett gumiszoba, hanem közös zárt hely való nekik, ahol lerendezhetik egymást, és akkor nem a további néphülyítéssel szerzett hatalmi nyaloncaik mögé bújva intézhetik el dolgaikat egymással.

Artaban · http://artaban.blog.hu/ 2010.08.11. 19:53:47

Köszönöm szépen.
A felháborodásom igazi és visszafogott volt.
Nem véletlenül linkeltem be a nol cikket/véleményt.

Senki nem fog magába nézni, mert nem éri meg. Abban nincs semmi haszon. :(

off:
Annak idején, amikor a régi figurát választották meg, volt egy kegyetlen véleményem.
Végre megkapta O.V. amit megérdemelt!

Igazam lett, de ettől nem lett jobb!

kisa 2010.08.11. 22:10:34

@sületlenke: Kártékonyabb és megosztóbb politikusa még nem volt ennek az országnak, mint a fent nevezett két elmeroggyant. Ringbe velük, egy zárt helyen, ahol valóvilág szerű házban, oszt jónapot!
@Artaban: A NOL cikk nagyon jó, és hát valóban, a politikusok nem a magukba nézésről híresek: minden hírt képesek arra kihaszni, hogy (vélt) politikai tőkét kovácsoljanak belőle. :-(

Artaban · http://artaban.blog.hu/ 2010.08.13. 09:55:13

@kisa:
Úgy gondolom, hogy sokáig kell még vagy velük, vagy mutációikkal együtt élnünk.

tényleg jó, érdekes és értékes a blogod.
süti beállítások módosítása