HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Nyílt levél Dr. Tilki Attilának!

2010.03.09. 21:05 énnemtudom!

 

Nyílt levél Dr. Tilki Attilának!
 
Tisztelt Képviselő Úr!
Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Kistérségi Elnök Úr!
Tisztelt Megyei Pártelnök Úr!
Tisztelt Megyei Közgyűlési tag!
Tisztelt Parlamenti Önkormányzati és Területfejlesztési bizottsági tag!
Tisztelt "Az Önkormányzati és területfejlesztési bizottság hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi és gazdasági hatását figyelemmel kísérő albizottság" Elnöke!
Tisztelt Szatmár Leader Egyesület alelnöke!
 
Elnézését kérjük, ha valamely tisztségét kihagytuk a felsorolásból!
 
A 2010. 02. 25-ei Önkormányzati testületi ülésen Fehérgyarmat város 2010-es költségvetését tárgyalták. Ezen az eseményen több szó esett a kormány és az MSZP bírálatáról, mint a városunkról!
 
Ön szerint kampányrendezvénnyé silányult-e az Ön által vezetett testületi ülés?
 
Ha nem ért egyet a kérdésünk általi feltételezéssel, akkor kérjük magyarázatát, hogy más testületi ülést hányszor szoktak a Városi Televízióban levetíteni? Valamint hányszor ismétlik még azt a felvételt, amelyen a város életében nyomot nem hagyó képviselő mélyen a kamerába nézve, általa nyomósnak szánt megjegyzésével sérti a zemberek jelentős részének érzelmeit?
 
Képviselőjelöltként Sajtóbeszélgetésre hívott 3 mocskolódásban élen járó személyt. Az ő véleményükkel nem kívánunk most foglakozni, ez Önt is minősíti!
 
A kérdésünk a következő:
Ön stúdió beszélgetésen, mint polgármester szerepel a Bayern Zsolttal. Városi Televíziónkban kampány folytat. Miért nem képviselőjelöltként nevezik Önt meg?
 
Ha kampányt folytat, akkor kérjük Önt, fizesse be a Városi Televízió által kampány megjelenésre meghatározott díjat! Kérjük nyilatkozzon, megtette-e ezt!
 
 
Tisztelettel: Fehérgyarmati polgárok

 

Szólj hozzá!

Címkék: költségvetés fehérgyarmat dr. tilki attila képviselőestület városi televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr741826750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása