HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Vegyél fel a listádra!

2010.07.15. 19:05 Artaban

 

 
Nagy divat lett a listázás. A leghíresebb, ami ugyan elcsitult, egyben a legveszélyesebb a Kubatov listája. Van ám más szép listánk is, hódmezővásárhelyi feketelista Lázas Lázár módra, minősített adózók listája, tartozók listája- BAR, levelezési listák, kormányváltáskor lecserélt cím- és telefonszám listák.
Most újabb fogalommal ismerkedhettünk meg, azon cégek listájával, akikkel csak az öngyilkos jelölt állami alkalmazottak kötnek ezek után üzletet!
(biztosan rosszul gondolom, hogy ez egyértelmű hitelrontás! Igaz?)
 
Közlésre kaptunk egy nyílt levelet, itt van:
 
 
 
PAPCSÁK FERENC
Elszámoltatási Kormánybiztos
Budapest
 
Tárgy: felháborodott panasz
 
 
Tisztelt Kormánybiztos! Úr!
 
Régi kapcsolatunkra tekintettel keresem meg Önt! Én nagyon sokat olvastam önről, ön valószínűleg kevesebben rólam. Tudom önről, hogy ön nagy „geggmen”néha ugyan nem ért kérdéseket, de rendületlenül dolgozik az igazság bajnokaként.
 
Rossz szokásom szerint szeretek tájékozott lenni kicsiny hazám napi történéseiben. Így találtam rá az index.hu mai cikkére.
 
Ebből tudom, hogy elvesztem. Ma délután öt óráig kellett leadni az önök által kért információkat az önök által nagy verejtékkel és gondos odafigyeléssel összeállított céges listán szereplő vállalkozások állammal kötött szerződéseiről.
 
Azt, hogy mi alapján és mennyi odafigyeléssel állították kedves munkatársai össze a listát, azt az Index precízen megírta. Ezt nekem továbbragozni nincs szerepem.
De felháborodottan fedeztem fel, hogy sem én, sem vállalkozásom nem szerepelünk rajta!
 
Tekintettel a nemzeti együttműködés rendszerére, a NYILATKOZATRA, amit minden irodánkban kifüggesztettünk, kérem önt, vegyen fel a listájára.
 
Tekintettel arra, hogy üzleti partnereim nehezményezik, hogy lemaradtam, félő, hogy el fognak kerülni a megrendelések.
 
Kimaradásom a listájáról azt közvetíti, hogy vállalkozásom nem életrevaló, képtelen vagyok állami megrendelésekhez jutni, töketlen vagyok, ha még egy ilyen mondvacsinált gyanú árnya sem vetül rám!
 
Kérem Önt, keverjen gyanúba!
 

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr222154112

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vásárhely szégyene 2010.08.25. 19:23:14

 - A Csúcs-szupi-vupi Honlap 2009 díjat pediglen Hódmezővásárhely zsebelheti be! - zengtek akkoriban a fanfárok, s a Kossuth téren egybegyűlt webdizájnerek hirtelen megpillantották kinek a fejire hull az égből aranyos fénykéve.Jegyzem meg: véletle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem vagy vicces! 2010.07.15. 20:16:42

Ez jutott az eszembe a felkerültekről:

Nyuszi lélekszakadva lohol az erdőben. Medve úr megkérdi:
- Miért futsz Nyuszi?
- Te nem hallottad? Jönnek a vadászok, minden medvét lemészárolnak!
Ketten futnak tovább. Kis idő múlva a Medve:
- Te Nyuszi, te nem is vagy medve!
- No ja, de tévedtek már ennél nagyobbat is ebben az erdőben!

Hernyótalpas szőlőbányász 2010.11.20. 13:10:31

Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól...
süti beállítások módosítása