HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

GYORSPOSZT A KERESZTRŐL

2010.07.01. 12:30 Artaban

 

       
Ne értsék félre, nem keresztre feszítve írom ezt a pár sort, hanem a keresztről. Mint tárgyról, mint jelképről. De elsősorban a Semjéni kereszt terheiről.

A történet röviden arról szól, hogy „Magyarország is csatlakozik azon országokhoz, amelyek kiálltak Olaszország mellett a feszületek elhelyezése ügyében tavaly hozott strasbourgi bírósági döntés kapcsán.”
 
„Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elmondta, hogy Magyarország Olaszországot támogató álláspontjáról kormányhatározat született.
 
Legyőzve hirtelen felindulásomat, a fentebb említett cikkre hivatkozva ideidézem Önöknek, mit szóltak az ottani írás olvasói ehhez a hírhez.
 
epitaph
2010.júl.01.
11:44
Semmilyenzsóti,próbálkozz egy választáson megméretszkedni!
-----------------------------------------------------------
anonim
2010.júl.01.
11:45
Veletek aztán előrébb lesznek... Bemutatkoztatok már a világnak!
---------------------------------------------

borbolya
2010.júl.01.
11:46
Adó csökkentése, Ft árfolyama, munkanélküliség csökkentése,, benzin ára, cigányság problémái, árvíz, devizahitelesek gondjai - nem érdekes. Fő a cirkusz meg a feszület. Lesz még előima is Tömjén Zsolt által előadva az iskolákban.
--------------------------------------------------------
varadipal
2010.júl.01.
11:49
Ennek a bigott fanatikus őskereszténynek ez a legnagyobb gondja a mai Magyarországon. Erről már van kormányhatározat, a szegénység eltörléséről, az árvízek jövőbeni meggátolásáról még nincs. És ilyen ember a min.elnök,helyettese. Madarat tolláról.
----------------------------------------------------------

Igor33
2010.júl.01.
11:52
Nem akarok kukacoskodni, de különbséget kell tenni kereszt és feszület között. Az előbbi általános keresztény jelkép, szimbólum. Az utóbbi, a feszület pedig kegytárgy, hiszen Krisztis testét is ábrázolja, nem véletlen hogy egy hívő katolikus keresztet vet ha meglátja. Az elsőt szerintem nem kéne bántani, az utóbbin viszont érdemes elgondolkodni, hová is való...
------------------------------------------------------------

pop_eye
2010.júl.01.
12:00
"...Magyarország is csatlakozik azon országokhoz, amelyek kiálltak Olaszország mellett a feszületek elhelyezése ügyében...(...)...erről még kormányhatározat is született!.."
...Úr Isten, akkor ez veszett fejsze nyele. Ha mi valamihez csatlakozunk,..! Márpedig csatlakozni nagyon tudunk! :(
1ébként kikérem magamnak, legyen ez Olaszország belügye! A Duce "alatt" vezették be, bírkózzanak meg Ők a múltjukkal! "Nekünk" is ezt kellene tennünk, -mármint, megbírkózni a múlttal- különösen az ilyen Semjén-féléknek! Senki ne akarja visszahozni a múltat! Semmilyen politikai erő sem! :(
--------------------------------------------------------------

csapos
2010.júl.01.
12:06
Meg kell őt érteni. Neki több keresztet is kell viselnie. Először a sajátját, ami horgonyi képességéből következik, aztán amit a főnökéért cipel, és végül azt is aminek a végei ilyen háromszögszerűen végződnek...Na...milyen kereszt is az?...Na!....
--------------------------------------------------------------
Secman
2010.júl.01.
12:11
A Semjén kutya inkább támogassa a devizahiteleseket,vagy a jó édes any...ját!
--------------------------------------------------------------

kecsege007
2010.júl.01.
12:12
pop_eye
2010.júl.01.
12:00

Ja hogy ott a Duce alatt. Na akkor most itt is bevezetik. A magyar Duce alatt!
--------------------------------------------------------------

nettike
2010.júl.01.
12:21
Annak a sok pedofil papnak a hátára kötném a keresztet és az utcán mutogatnám.

--------------------------------------------------------------

Pocopeli
2010.júl.01.
12:23
Ez a legfontosabb amiről kormány döntésnek kell születni. Igenis az állami iskolákban a keresztnek semmi keresnivalója nincs a tantermekben illetve az iskola egyetlen helységében sem. Az állam és az egyház külön kategoria és nem szabad összekeverni. Templomba is kötelező lesz járni buzi Semjén?
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr192122923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása