HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Megvédjük az álláshelyeket!

2010.07.01. 08:30 Artaban

 

Igaz, tetszenek emlékezni a választási plakátokra?
Csak bátran, nem volt az olyan régen! Hát sikerült. Megmentették a munkahelyeket. Mindet. Maguknak.

 

   

 fidesz.hu

 
Van, akinek többet is. A helyit már többen, több helyen kitárgyaltuk, az altnyil is közszemlére tette, látta ország- világ. Az álláshalmozást lehet kifogásolni, de attól még létezik.

Most viszont lehet agyalni, hogy légy került-e a levesbe?
Tudatosan kapott két, egyenként is egész embert kívánó megbízást Kalmár István, 59 éves villamosmérnök, informatikus?
Vagy csak simán elkúrták a fiuk?
A tények: a Magyar Posta Zrt. honlapján az igazgatóság elnökeként van feltüntetve Kalmár úr, az APEH portálon  pedig az APEH új informatikai elnökhelyetteseként.Elegánsan lépjünk át az összeférhetetlenséág kérdésén.
Ez van! Aki bírja,marja! Tehetséges, nagy munkabírású emberekkel el van látva az új állampárt.
 
Kedves Fidesz fanok!
Ne legyetek tévedésben! Annak idején már tudtátok, csak akkor még tetszett, hogy be lehet lőni az erdőbe sörétes puskával és el is lehet a szóráskép alapján találni a büdös komcsikat!
Valamiről viszont megfeledkeztek! Létezik már a Kubatov távcsöves mesterlövész puska is. Célzott, nagy távolságból leadott lövése nemsokára bármilyen célt megsemmisít. Legyen az komcsi célpont, vagy jobboldali szavazó!
 
Hamar rájöttök majd!

 

Szólj hozzá!

Címkék: posta apeh kubatov kalmár istván belövünk sörétes puskával az erdőbe védjük meg a munkahelyeket

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr792122087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása