HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Isten nevében…csak úgy firkálgatok.

2010.12.07. 08:00 Artaban

 Hogy lehet erről úgy írni, hogy ne légyen kiátkozás a sorsom. Sehogy

Akkor legalább a médiaalkotmánynak nevezett szívatás elfogadása előtt tegyem!
 
Belpolitikai téren nincs szükség a miniszterelnökre. Kétmondatos Péter, aki magasról tesz a Nemzeti Megvilágosodást nem értő Moody's hitelminősítő lépésére, a gazdasági miniszter (aki közgazdaságinak jó indulattal sem mondható tanulmányáról híresült ma el) „Puli lelkű Palika”, a nyugdíj- átirányítási kormánybiztos, a SajtósmasszermédiaLédy, egyszóval a centrális erőtér mindent elintéz itthon.
 
A súlypontot áthelyezte külföldre. Hogy a kialakított sorrend mennyire tükrözi a fülkeforradalom géniusának akaratát, azt találgathatjuk. Megjegyzem, hogy ekkora külpolitikai pofonsorozatot kevesen tudnak ma felmutatni.
Szóval a sorrend. Volt először Európában, állítólag mi is odatartozunk. Hogy mire jutott, azzal nem nagyon dicsekedett. Utána összehordta a szél a szemetet keletre vetette. Oroszországba.
 
Elfújta a szél…
A médiatörvény tervezetéhez igazodva, kár lenne azon élcelődni, hogy mit csinált a csúnya orosz mackó a fülkeforradalomból. Az sem lenne etikus (és a bírságra számítva kifizetődő), ha bírálni mernénk a szavazáskor alkalmazott fülkék gyenge kivitelezését. Mert hogyan jönnénk mi ahhoz, hogy leírjunk olyan isten kormány káromló kijelentéseket, miszerint a Nagy Orosz Medve szellentette keleti szél elfújja a fülkeforradalmárok minden álmát! Azt a képet már meg sem merjük álmodni, amikor is a mi eddig megvetett bumfordi medvénk ráül a fülkékre és azok összeroppanak a súlya alatt… Vagy az a kép is gonoszkodás lenne nagy nemzetvezetőnkkel szemben, amikor az orosz maci mosolyogva csomót köt a gázvezetékre…
 
Utazni jó! Ha néha fárasztó is, még mindig jobb, mint Gyurcsótánnyal szembenézni a parlamentben. Igaz, ez az orosz cselgáncsozó macipalánta még nem ismer engem igazán, de majd megismer. Itthon már megtörtént a totális hatalomátvétel, most folytatom a politikai ellenfelekkel való leszámolást, miközben drága Matolcsym hősies küzdelmet vív az euval és a világ pénzpiacaival. (Hazánk mostani besorolása egyébként csak egy szinttel van feljebb a bóvli kategóriától stop.hu)
Ha ezeken túl leszünk, gondot fordítok rá, hogy ez a koszos mackófarm is tiszteljen!
 
Vigyoroghatsz, mi is rendezni fogunk foci VB-t! Már odaadtam a pénzt a saját, különbejáratú közgazdasági zsenimnek.
 
Kínát és Oroszországot meg nem győzte, de új áldozatok után nézett. Dr. Kétharmad ellátogatott a Vatikánba. Előfordult ez már más kormányfővel is. De amit erre az útra hivatkozva megengedett magának, azt kevesek kiváltsága. A parlament, tudják, ahol az a sok felkészült politikus a mi érdekünkben dolgozik inaszakadtából, szóval a parlament addig nem szavazhatott Polt Péter legfőbb ügyésszé való választásáról, amíg a Vatikánba menesztettek meg nem érkeztek. 
 
Erről jut eszembe. Megosztom önökkel, most kaptam. Nevezzük viccnek, de nem az:
 
Az iskolában kihirdetik, hogy Orbán Viktor bácsi meglátogatja őket, addig gyűjtsék össze, hogy milyen jó dolgok történtek velük és ezt elmondhatják.

Pistike jelentkezik és elmondja, hogy nekik nagyon jó, mert otthon 10
kutyakölyök született és mind Fideszes! A tanító néni teljesen odavan, hogy
hú.. ezt feltétlen el kell mondani Viktor bácsinak.

Viktor bácsi megérkezik, felteszi a kérdést, hogy na gyerekek milyen jó
történt nálatok?

Pistike jelentkezik és elmondja, hogy 10 kutyakölyök született náluk és
abból 5 Fideszes !

Viktor bácsi csodálkozva megjegyzi, úgy hallotta, hogy a múlt héten még mind
a 10 kölyök Fideszes volt.

Pistike: Igen, de azóta ötnek kinyílt a szeme!
 
 
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr572498213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása