HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Nyolc év meg egy kicsi

2010.06.30. 08:30 Artaban

 

 
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretem a felkészületlen embereket. Legyen ez munka, szórakozás vagy egyszerűen csak magánélet. Azt különösen megvetem, ha valaki a szájával felkészült, de a tettei alapján a „pofázó” kategóriába tartozik.
 
Az új kormány lassan, de biztosan halad az Orbáni úton. Egyre több fenntartásom, kifogásom támad, nézve taposásukat.
 
Tarolnak, sokszor ész nélkül. Az még örülhet, akivel szemben „megingott a bizalom”. Az is viszonylag ritka, akinek kitelt az ideje, akinél ki bírták a sorban állók várni, hogy kitöltse a mandátumát.
 
Legyen az nagykövet, PSZÁF elnök, APEH elnök, vagy bárki.
 
Sajnos sokan még mindig nem látják, hogy mi zajlik.
Sokan még mindig azt hiszik, hogy őelőttük, mint a mesében megáll a lavina.
 
Hát ebben ne reménykedjetek emberek! A FIDESZ – akar velem valaki fogadni?- a legalsó szintekig ki fogja takarítani a Kubatov lista alapján a munkahelyeket. Igen, a takarítónőig lebontva takarítás következik.
 
Itt van mindjárt a kedvencem: az APEH elnökének cseréje.
1.     van olyan, aki elhiszi, hogy ha sokat ugrál, akkor az APEH nem keresi fel?
2.     A MALÉV ügy.
Megvádolták a volt APEH elnököt, hogy leállította a MALÉV tartozásának behajtását.
(Kár, hogy úgy tűnik, kabátlopási ügybe keverték, mert a hírek szerint heteken belül törlesztett a MALÉV)
3.     Ha ez még nem lenne elég, akkor a kirúgást körbe is lehet írni. Kiadhat közleményt a minisztérium.
Készülünk rá és közben elkúrjuk. Igen. Megcsináltuk. Volt rá pár évünk.
Azt már nem is merem feltételezni, hogy simán hazudtak. Bár tök mindegy, hogy sík hülyék, vagy minket néznek hülyének. A lényeg? Most megtehetik!
Állítunk és a nép (most még kisebb része) rajtunk röhög. Csúsztatunk és sugalljuk, hogy akit Veres János nevezett ki, annál…. Hát, nem. Nem Veres János nevezte ki. Ezzel is beégtetek fijuk!
 
És a legszebb. Ami miatt klaviatúrát ragadtam. Sok az eszkimó, kevés a fóka. Folyik a nagy osztozkodás, meg kell köszönni az egyszerű munkás embereknek a pártban azt a sok mindent, amit tettek a kétharmadért.
Igen ám, de van az úgy, hogy én többet érdemlek, de nem kapok. Tudják, mint a viccben: „járni jár, de nem jut.”
 
„Az országosan a legnagyobbak között jegyzett két csoportját oszlatta fel a Fidesz választmányi elnöksége.”
 
Magas ívből teszek rá, hogy kit hogyan csinálnak ki Fidesz berkeken belül. De a cikknek van egy érdekes vonulata, aminek kimondását már hetek óta várom.

„az önkormányzati ülés alatt bemutattak egy rejtett kamerás felvételt, amelyen látszott, hogy a szocialista képviselő átvett kétmillió forintot az önkormányzat egyik ingatlanának bérlőjétől.
A felvétel azonban a Fideszben is felszínre hozta az ellentéteket. Kiderült ugyanis, hogy az egyik fideszes képviselő már az országgyűlési választás előtt tudott a felvételről, de arról nem szólt a többieknek, ezért a történetet nem lehetett bevetni a kampányidőszakban.”
 
Senkit nem érdekel, hogy pártérdekre hivatkozva- „arról nem szólt a többieknek, ezért a történetet nem lehetett bevetni a kampányidőszakban” - ki lehet rakni a pártkatonát, de szóba sem került az erkölcsi és jogi aggályok egész sora?
 
Senkinek nem tűnt fel, hogy a pirossal kiemelt rész egy BŰNCSELEKMÉNYT takar?
 
Hát ez természetes.
 
Ez a természetes?
 
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: malév szikora jános matolcsy györgy kirúgott fideszesek feloszlatott fidesz szervezet orbáni út

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr1002119838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása