HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

"így jácctok ti!"

2010.01.23. 17:26 Artaban

Szeretem a forrást megjelölni az olvasók számára, hiszen az én szavaim nem tudják felülírni a valóság történéseit.
 
Egyik nagy pártunk honlapján megjelent egy tájékoztatás. „Aláírásgyűjtésbe kezd a jövő héttől a Fidesz nyugdíjas tagozata, mivel egy kormánydokumentum alapján attól tartanak, hogy az MSZP-kormány 70 évre akarja emelni a nyugdíjkorhatárt - mondta szombati sajtótájékoztatóján Iván László, a Fidesz nyugdíjas tagozatának elnöke.”
 
 
Az idézett egy szombati sajtótájékoztatóból származik.
 
Csütörtökön kezembe került egy ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV A NYUGDÍJAK VÉDELMÉBEN.
Idézem az első mondatát:
„Egyetért-e Ön azzal, hogy ne lehessen 70 évre emelni az alapnyugdíj kifizetésének korhatárát?”
 
Na kérem szépen! Kedves IVÁN LÁSZLÓ képviselő úr! Ezúton tájékoztatom, hogy nem szeretnék 100 évig, de hetven éves koromig sem dolgozni. Főleg nem ebben a szép új világban, amely önöknek is köszönhetően ennyire támogatja a munkát még vállaló és még munkához jutó dolgozókat. De kérem önt és politikus társait, hogy ne röhögtessék már ki folyamatosan magukat! Az általam említett aláírásgyűjtő íven MSZP szegfű szerepel. Nem ciki ez önnek és önöknek? Elkéstek, mert az MSZP már napokkal előbb belekezdett az aláírásgyűjtésbe! Az is lehet, hogy ugyanabból a tankönyvből tanultak az ötletgazdák?
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr901695665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artaban · http://artaban.blog.hu/ 2010.01.24. 09:41:15

Köszönöm a dicséretet.
Nem tagadom, jól esik, hogy a sajtó csak időben utánam foglalkozott a kettős aláírás gyűjtés kérdésével.
(szon.hu- 2010.01.23. 19h 12.)
süti beállítások módosítása