HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Megszólalt és fenyeget!

2010.07.07. 16:00 Artaban

 
„Barátaim kérem, hogy ti is elhiggyétek
A mindent átformáló szeretet szavát!”
Apostol : Halld a szívek dallamát!
 
 
Megszólalt Kormányunk vezetője, Orbán Viktor miniszterelnök. Úr. Érezte, mit érezte, tudta, hogy nem hallgathat tovább NER ügyben.

Sokan várták már, hogy törje meg a hallgatást, ne tűrje tovább az egy emberként felhorkanó közvélemény fikázását!
 
Határozottan foglalt állást a kérdésben. Igen, kimosta a sok össze-vissza diktatúrát álmodó nagypofájú blogger és újságíró száját! Közölte is, hogy okafogyottá fog válni a Nyilatkozat. Nemsokára. Csak addig bírjátok ki drága híveim!
 
Megfegyelmezte azt a sok ingyenélő, ma még állami szolgálatban lévő köznek alkalmazottját is!
 
"Továbbra sem nyugszom bele abba, hogy akárcsak egy olyan állami alkalmazott is legyen Magyarországon, aki azt gondolja, hogy lehet folytatni azt, mint ami az elmúlt nyolc évben Magyarországon történt."
 
Nagyon jól mondja! És igaza is vagyon! Elképzelem, ahogy személyesen szembe…..sült azokkal, akikről a következőt mondta:
 

„nincs lopás, nincs hatalmaskodás, nincs többé olyan, hogy az állampolgárt nem segítségre szoruló ügyfélnek tekintik, hanem alávetettnek - sorolta a kormányfő. "
 
Na ezzel álljon le vitatkozni az a sok liberálbolsevikszemétládamocsokkibaszottkommunistablogger! Ha tud!
 
„Szólt arról is, hogy semminek sem örülne jobban, mint ha kifüggeszthették volna a mai magyar hatályos alkotmány preambulumát - "ha lenne, csak nincs". Hangsúlyozta azonban, "lesz ilyen preambulum, tavaszra lesz, lesz alkotmány, annak lesz preambuluma, az össze fogja foglalni azokat az értékeket, amelyek összekötnek bennünket, amelyek világossá teszik az államigazgatásban dolgozók számára, hogy milyen értékek mentén kell érintkezniük a választópolgárokkal, hogy kell ellátni a munkájukat". Amint ez megszületik, a mostani nyilatkozat okafogyottá válik - mutatott rá a kormányfő. „
 
Hogy mindenki jól értse:
 
Nemsokára a NER = alkotmány preambuluma!  Tavasszal.
 
Erről nemes eszmék mellett egy versike jutott eszembe:
 
Csanádi Imre: Naphívogató
 
Süss föl nap,
fényes nap,
kis kakas kukorékol,
megvirrad.
Csillagok kialusznak,
kósza ködök szakadoznak,
arany ajtók hasadoznak,-
süss föl nap!

 

Szóval lesz már nekünk új, NER-re épülő alkotmányunk, preambulumostól! De akkora, hogy arról koldulunk! Feladta a leckét, lehet előre rugózni, hogy erőből mit fognak benne átnyomni a 2/3-on! Az önkormányzati választások után! Tavasszal!
 
Jó vezetőként tájékoztat terveiről, figyelmezteti a lógósokat- dörög az ég- de jutalmaz is!
 
Arra a kérdésre, hogy biztosítanak-e központi forrásból pénzt arra, hogy megfelelő minőségben jelenjen meg a nyilatkozat, Orbán Viktor úgy válaszolt:
 
 
ha ilyen kérés érkezik, hogy "segítséget kérnek a bekeretezéshez és egyebekhez, akkor természetesen örömmel állunk rendelkezésre". 
 
 
HASZNÁLJUK KI!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr602136390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása