HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Budai Bernadett

2010.02.19. 08:35 Artaban

 

Csak úgy firkálgatok.
 
Csak úgy firkálgatok, hisz az élet, főleg így választások előtt felülír minden írói fantáziát. Nem kell nekünk kitalált összeesküvés elmélet, izgalmasan megírt krimi, sőt! Színdarabot is a politikusaink írnak. Vagy legalább a témát ötletdúsan szállítják. A teljesség igénye nélkül néhány példa az utóbbi napok történéseiből.
 
Olvashattuk, hogy a Nemzetvédelmi Egyetem rektorát kommandósok fogták el. Orrba is vágták, hogy miért, nem tudjuk. Mást mond az ügyvédje és mást a hatóság. Tény, az erőszakos fellépés alapjául szolgálhat, hogy katonatisztként rendelkezhetett fegyverrel.
Mi a poén? A Fidesz kormányzása idején magas beosztást töltött be.
 
Siófok. Hivatalában, a munkahelyének fénymásolóját felhasználva készített párt szórólapot egy Jobbikos hívő. Ezt borította egy Fideszes.
Következmény. Mondanám: poén, ha nem egy ember és családja sorsáról lenne szó. Közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonya. Hiszen törvényt sértett, főnöke és ő is felvállalta a következményeket is! Igen. Van ilyen is.
Elképzelem, hogy a környékünkön hány fénymásolót vettek a kampányhoz! Elképzelem, mennyire megugrott a forgalma a fénymásolással foglalkozó vállalkozásoknak- hiszen errefelé nem fordul elő munkahelyi párt célú fénymásolás!
 
Budai Bernadett kormányszóvivővel találkoztam reggel az M1-en. Kiállítva 3 férfi kérdező elé. Eddig nem törődtem a hölggyel. Csinos, és odaállították. Mármint kormányszóvivőnek.
Most kell tőle elnézést kérnem. Nem üresfejű szépség.
 A 3, néha „tapintatlan” kérdező keményen próbálta az összes MSZP-st megbélyegezni. Bizony akár olyan kicsinyes módszerekkel is, hogy beleszólva a válaszba megpróbálták összezavarni gondolatmenetét. Nem sikerült. Mindenre rögtön riposztozott. Ha támadtak, nem húzódott védekezésbe, abban a pillanatban tényekkel érvelve állította át a beszélgetés irányát. Ez a nő méltó ellenfele volt az őt és pártját cincáló riportereknek. Ha az MSZP tényleg fiatalítani akar a választások után, akkor ez a hölgy ebben szerepet fog kapni!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz m1 jobbik budaibernadett

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr651772388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása