HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Kabaré helyett

2010.03.06. 19:30 Artaban

 

Már leírtam, de ismételni vagyok kénytelen. Képtelen lennék olyan kabarét írni, mint amit „politikusaink” hoznak nap, mint nap össze. Hofi Géza biztosan tarol az égi színpadokon, nagy sikere lehet. Elég, ha néha letekint, akad témája elég.
 
Morvai Krisztina után Pörzse Sándor és Losonczy Pál, a Jobbik kampányfőnöke is reagált Bayer Zsolt írására.
Hogyan is tették? A teljesség igénye nélkül szemezgetek az elhangzottakból: „szarházi, szemét, áruló zsideszes tetű, aljas, hülye, totyog bájosan gügyögve a beígért torta felé, ha két méteren belülre jössz, támadásnak veszem, ’Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra..’."
 
Ha már Hofi Géza neve említésre került, akkor ismételten szabadon idézve véleményét ajánlom mindenki figyelmébe: „és még ezek akarják megmondani, hogy mi milyen sz@rban éljünk?”
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pörzse hofi géza morvay losonczy

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr751814476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása