HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

Büszkeségünk forrása- Deutsch Tamás

2010.03.21. 11:45 énnemtudom!

 

HAZAÁRULÓ! Monnyon le…!
 
Nehéz elkezdeni. Nehéz azért is, mert lassan azt sem tudom, hogyan kell szólítani ezt a nagyformátumú politikust, másrészt csodálkozom, hogy a honi sajtó nem ugrott rá kellő súllyal egy ilyen levélre.
 
A Tamás. A Deutsch Tamás. Már megint előkerült. Mikor azt hisszük, hogy valahol véletlenül elkezdett dolgozni, akkor kiderül, hogy nem dolgozik, sőt! Már megint árt. Most éppen a hazájának. És még büszke is rá! Azon nyomban közzé is teszi levelét. Ami legalább annyira keltett megdöbbenést, mint annak idején a „szenátorok” levele.
 
Minden állam védte és védi az érdekeit. Belső és külső elhárítást egyaránt végez. Tudjuk, mekkora indulatokat kavar, ha csak leírjuk is a III/III-as ügyosztály megnevezését. Sok elfogadhatatlan is történt ennek berkein belül. Újabban már célkeresztbe kerülnek más ügyosztályok volt emberei is. Igen. Aki a kémelhárításnak dolgozott, az is! Aki tényleg tenni akart a hazájáért. Az is!
 
A levél bevezetője, amiből kiderül, mit, és mért tesz a mi Tomikánk:
 
„Az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Szakbizottsága a ma délutáni és a holnapi ülésein vizsgálja, hogy az Európai Számvevőszék (ECA) tagjának jelölt személyek megfelelnek-e a… feltételeknek”
 
Mit tudunk meg kiváló politikusunk leveléből?
 
 
Kiderül, hogy a szándéka az volt, hogy a meghallgatás napján buktassa be a Magyar Köztársaság Kormányának jelöltjét.
Kiderült, hogy Tamásunk az Európai Parlamentbe beviszi a honi politikai csatározásokat, kampányt folytat Brüsszelben.
Kiderül, hogy semmivel sem lehetünk rá büszkébbek, mint Morvai Krisztinánkra!
 
A történtek méltán kifejezik és erősítik eddigi gyanúnkat! Mindegy, hogy ártunk az országnak, a hazánknak, csak nekünk legyen jobb- vallják a fideszes politikusok. A cél szentesíti az eszközt: hatalmat a Fidesznek! Mindenáron!
 
Egyenlőre úgy tűnik, hogy nem mindenki vevő erre a stílusra Európában-sem!
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: európai unió morvai krisztina hazaáruló deutsch tamás iii/ii

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr891856292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása