HTML

Artaban blog

"Pedig így szólt az ígéret a múltból: - "Valahol! Valamikor! Valami!" Hitték a bölcsek, hitték a hívők, - mióta élünk, e hitetést hallani. De már reánk tört a tudás: - Valami nincs sehol!" Váci Mihály: Valami nincs sehol

Friss topikok

  • Véleményterrorista: A cím akár a következő is lehetett volna: "bolond lyukból bolond szél fúj" (2010.11.21. 19:54) A kezemet figyeljék! Csalok.
  • Hernyótalpas szőlőbányász: Nincs kegyetlenebb fegyver a nyilvánosságtól, a humortól... (2010.11.20. 13:10) Vegyél fel a listádra!
  • Vers mindegykinek: Még kér a nép... Lesz még vers? (2010.11.20. 13:07) Népnemzeti vers

"így jácctok ti!" 2.

2010.01.29. 14:19 Artaban

Blogindításakor elhatároztam, hogy csak higgadtan, ha lehet őszintén, de eljött a fordulópont. Ki kérte, hogy én mindenről véleményem legyen és minden érdekeljen?
Képzeljétek  el az alapfelállást! Össze- vissza szövegelek, beleütöm az orrom olyan dolgokba, amikbe éppeszű ember messze elkerült. EDDIG.

DE....!
Ismeritek azt a mondást, hogy kimutatta a foga fehérjét? Mert kimutatta. Ha nekem valaki azt állítja, hogy Fideszes prominensért emelek szót, akkor a legenyhébb következmény rám nézve: vádemelés súlyos testi sértésért.

A történet röviden:
"Mádi László 1988 óta tagja a Fidesznek, 1990 óta folyamatosan parlamenti képviselő, és tizenkét éve a Fidesz egyik frakcióvezető-helyettese. A rendszerváltás óta tagja a költségvetési bizottságnak, az utóbbi években a Fidesz lakásügyi szakpolitikusaként dolgozott.

Az Orbán-kormány utolsó hónapjaiban a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára is volt. A közgazdász végzettségű politikus a most elmúló ciklusban költségvetési-, adó- és lakásügyekben, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét érintő kérdésekben volt aktív a parlamentben."

A "szerencsétlen" felszólalt. És nem egyeztetett a vezérrrel. Igaz, nem is volt miért. Hiszen nem ördögtől ered, amit mondott.

Hagy fordítsam le neked kedves olvasó, aki még valamely pártért, vagy valamely párt ellen el is fogsz menni szavazni: "kuss!" ha nem azt mondod, amit elvárok, akkor repülsz! Ja, hogy értelmes ember vagy, és komolyan gondolod a választók képviseletét, a Magyar Köztársaság érdekeit? Ki a f@szt érdekel?

Szerintetek mire számíthatunk helyi szinten, ha országos hírű politikusaikat egyik percről a másikra repülőszőnyegre teszik?

 

Olvassátok és csodáljátok!!!!

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/madi_laszlot_nem_inditja_a_fidesz_a_valasztason/

 

 

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artaban.blog.hu/api/trackback/id/tr291712494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása